Endelig er solen fremme og sommeren i gang. Lite er bedre enn å kose seg med grillmat i de sene nattestimer! For å få den beste grillmaten er det nødvendig med en ren og fin grill. Det samler seg mye fett og smuss både på risten og under lokket. Plumbo har en egen spray spesielt utviklet for slike tøffe oppgaver: Plumbo Rengjøring Ovn & Grillrens.

Med rå Plumbo kraft løser Ovn & Grillrens opp der andre må gi opp. Det er den unike sammensetningen av kaliumhydroksid, fettalkoholer og fettløsningsmidler som gjør at den løser opp alle typer innbrent fett, også sot. Samtidig er alle disse stoffene biologisk nedbrytbare.

Dersom du har en skitten grill og skal grille senere på dagen er det bare å ta fram Plumbo Rengjøring Ovn & Grillrens og spraye rett på området som skal rengjøres. La dette virke i ca 15 minutter før du enkelt tørker av med papir eller en klut. Er flekkene veldig tøffe kan det være lurt å bruke en skuresvamp. Har du en hageslange i nærheten er det enkelt å spyle av de siste restene av innbrent fett.

Se hvor enkelt Plumboeksperten gjør grillen skinnende ren:

 

Ha en riktig god grillsommer!

Her finner du butikkene som selger Plumbo Rengjøring Ovn & Grilllrens