Det siste tilskuddet til Plumbo-familien er Plumbo Multi-Maskinrens.

Med rå Plumbokraft desinfiserer og renser Multi-Maskinrens effektivt maskin, sluk og slanger til både oppvaskmaskin og vaskemaskin!

Plumbo har siden 1909 vært en problemløser for norske forbrukere. Det hele startet med avløpsåpnere, men de siste årene har Plumbo utvidet sitt produktsortiment med en rekke rengjøringsprodukter, tilpasset vanskelige områder for norske forhold. Rengjøringssprayserien, Plumbo Clean, har allerede vært på markedet en stund. Nå kommer også Plumbo Multi-Maskinrens på markedet.

Det unike med Plumbo Multi-Maskinrens er at den renser både oppvaskmaskinen og vaskemaskinen, slik at forbrukerne kun trenger å kjøpe ett produkt. Det er også den eneste maskinrensen på markedet som virkelig desinfiserer maskinen og gjør den hygienisk ren. Med rå Plumbokraft blir maskin, sluk og slanger renset og desinfisert.

Oppvaskmaskinen og vaskemaskinen kan være bakteriebomber dersom man vasker på lav temperatur. Plumbo Multi-Maskinrens har derfor en 4-i-1 effekt, som fjerner 99,9% av alle bakterier, samt fett, kalk og vond lukt, som oppstår etter vanlig bruk.

Bruk Plumbo Multi-Maskinrens en gang i måneden, eller etter ca 25 vask. Esken inneholder hele 10 tabletter, som rekker til 5 doseringer.

En ren maskin gir:

  • Renere oppvask
  • Renere klær
  • God lukt
  • Lengre levetid på maskinen

 

30045_Plumbo Multi-Maskinrens_uten bg ovenfra

 

Les mer om Plumbo Multi-Maskinrens