biologiske avløpsåpnere

Det kan være dyrt å skifte ut ødelagte og tette avløpsrør. Hvis det går flere år uten bruk av avløpsåpner eller rens, vil det ikke være en overraskelse at rørene har tettet seg. Ved normal bruk av dusj og vask vil det samles både fett, såpe, tannkrem og hår i rørene. Hvis man ikke rengjør eller vedlikeholder rørene ved hjelp av en avløpsåpner, vil de etterhvert bli tette og potensielt føre til vannskader. Ifølge SINTEF øker antallet vannskader på norske boliger for hvert år og skadene blir stadig dyrere. Det er ofte slitasje og gamle rør som ligger bak det største antallet.

Det finnes mange ulike avløpsåpnere på det norske markedet. Er du i tvil på når og hvordan du skal bruke de ulike variantene? Vi har laget en enkel guide slik at du kan velge avløpsåpner som passer best for dine behov. Det skal ikke så mye til for å holde rørene åpne.

Les mer

Naturent biologisk avløpsrens

De siste årene har Plumbo hatt fokus på utvikling av miljøvennlige produkter for rengjøring av rør. Under navnet Naturent, lanseres nå 2 biologiske produkter for rens av avløp. Disse er basert på enzymer og mikroorganismer som bryter ned fett og organisk avfall i sluk og avløp.

Les mer

Plumboeksperten grill

Endelig er solen fremme og sommeren i gang. Lite er bedre enn å kose seg med grillmat i de sene nattestimer! For å få den beste grillmaten er det nødvendig med en ren og fin grill. Det samler seg mye fett og smuss både på risten og under lokket. Plumbo har en egen spray spesielt utviklet for slike tøffe oppgaver: Plumbo Rengjøring Ovn & Grillrens.

Les mer