Om Galleberg

galleberg_logo

Galleberg AS ble etablert i 1922 av Jørgen Galleberg, og eies fortsatt 100% av Jørgen Gallebergs etterkommere.

Hovedkontoret ligger sentralt plassert på Skedsmokorset, 25 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen og 25 km fra Oslo sentrum.
Selskapet har ca. 30 ansatte og omsatte i 2014 for 165 mill. kroner.

Galleberg distribuerer FMCG på det norske markedet, og er i dag representert innen kategoriene husholdningsprodukter, Rengjøring, sukkervare, sjokolade, pastiller, snacks, mat, sportsernæring og drikkevarer.

Galleberg er merkevareeiernes eksklusive distributør i Norge, og vår verdikjede dekker alt fra varene forlater fabrikken et sted i verden, til forbrukeren finner varen flott eksponert i butikk. Våre tjenester innbefatter altså transport, import, fortolling, vareregistrering, kjedeforhandlinger, kategoriutvikling, marketing, operativt salg og merchandinsing.

Bærebjelken i vår organisasjon er kompetanse og kompetanseutvikling, og vi søker alltid det lille ekstra – det som kan gjøre oss enda bedre. Dette bidrar til at Galleberg kjennetegnes av både en stolt historie, stor endringsvilje, motiverte og engasjerte medarbeidere, og et godt arbeidsmiljø hvor vi kontinuerlig jobber for å tilby norske kunder og forbrukere attraktive produkter fra merkevarehus verden rundt.

Galleberg AS har siden januar 2016 vært distributør av merkevarene Plumbo, Plumbo Rengjøring, Stabil, Killer og Soteks for Krefting AS.