Jeg har brukt den rosa Plumbo-sprayen siden den kom på markedet! Det skal få være noe av det mest effektive rengjøringsmidlet jeg har brukt til nå!

Jeg har brukt den rosa Plumbo-sprayen siden den kom på markedet! Det skal få være noe av det mest effektive rengjøringsmidlet jeg har brukt til nå! Jeg bor i Svolvær. Til å begynne med ble det solgt på Rema 1000, men det forsvant fra hyllene der. Spurte etter påfylling, men de kunne ikke skaffe det. Ba så den lokale Spar-butikken om å skaffe det, og de ordnet det. Jeg anbefaler den til alle jeg kjenner. Dere må sørge for bedre distribusjon av dette produktet, det fortjener det. Har også brukt det til rundvask av stuen i fjor. Sprayet nedenfra og opp i en meters bredde av gangen, ventet i 2 – 3 minutter, vasket ned med en strikkeklut som ble vridd opp i varmt vann med jevne mellomrom. Et meget godt resultat, og ikke noen som helst parfymestank etterpå, som det har for vane å bli med mange andre vaskemidler. Jeg vil fortsette å anbefale rosa Plumbo-spray til alle! Keramikktoppen på min komfyr er bestandig blank, så blank at mine venner spør hvordan jeg klarer å holde den så ren! Svar får de!

– Jan Helge Johansen