Mammablogger Fru Maela har prøvd ut Plumbo Rengjøring Fettløser og er strålende fornøyd!

“Dette er jo bare rett og slett en bortgjemt skatt, som gjør flekkfjerning og rengjøring enklere uten frustrasjon”

Fru Maela er alltid veldig forventningsfull når hun skal teste ut slike produkter for første gang og blir dermed ofte litt skuffet når resultatet ikke står til forventningene. Dette var IKKE tilfelle med Plumbo Rengjøring Fettløser – hun er rett og slett overrasket over hvor effektiv og god rengjøringssprayen er! Et pluss er at man kan bruke den på så mye forskjellig.

Bruk Plumbo Rengjøring Fettløser på alt fra kjøkkenbenk, komfyr, ildfaste former, kjeler, bilfelger, heksesot, oppvaskmaskinfilter, ventilator, fliser og til og med tepper og tekstiler!

“Ved matsøl har jeg ofte sprayet på en dusj før jeg vasker dem for å forebygge at flekkene setter seg. Jeg har også kjøpt en til som står fast på badet som blir brukt på vasken og badekaret når det trenger en rask oppfriskning. Enkelt, greit og fort gjort. Den som er på badet bruker jeg også til å spraye på flekker på barnetøy.”

Fru Maela Plumbo Rengjøring Fettløser

Les hele blogginnlegget til Fru Maela her

Fru Maela sier seg helt enig i anbefalingen fra P4s Radiofrokost:

«Så synes jeg alle sånne andre sprayer er fryktelig dårlig, man må gnukke og stå i. Men nå har jeg oppdaget at Plumbo har en egen spray. Den er altså så kraftig at uansett så går det bort. Du kan til og med bruke den på klær. Den er sånn «all-in-one» bort med fett og smuss. Jeg bruker den på alt! Og det blir faktisk reint»

Les mer om Plumbo Rengjøring Fettløser her