Kjøkkenfronter må rengjøres

Mange moderne kjøkken har fronter med push eller skjulte håndtak, og dette medfører langt mer flekker og fingermerker på flatene, enn når det er håndtak.

Kjøkkenfrontene får ofte ikke den samme rengjøringsoppmerksomheten som benkeplaten og vasken, men det trenger de.

Rengjøring av matte kjøkkenfronter

For å fjerne fingermerker, smuss og lett fett på matte kjøkkenfronter, fungerer Naturent Spraykonsentrat-produktene Naturent Spraykonsentrat Multi og Naturent Spraykonsentrat Kjøkken veldig bra. Med ekstra «tunge» fettflekker og smuss anbefales Plumbo Fettløser. Alle disse produktene kan enten sprayes på kjøkkenfronten, eller sprayes på kluten det vaskes med.

For å gjøre hygienisk rent, fjerne alle bakterier og virus på kjøkkenfronter, spray en dash Plumbo Hygienisk Rengjøring på håndtaket eller der skuffer/dører åpnes, eler på en klut. La virke noen minutter og tørk av med en klut.

Rengjøring av høyglanskjøkken

Kjøkken i høyglans er blitt populære. Noen mener slike kjøkkenfronter er enklere å holde rene, mens andre mener at høyglans betyr at fett og fingermerker synes langt bedre. Fingermerker og fettflekker på mørke høyglanskjøkken pleier i hvertfall å fremstå ganske synlige. På slike flater er det viktig å bruke rengjøringsmidler som ikke etterlater skjolder og striper. Plumbo Rengjøring Universal Pluss etterlater ikke noen hinne, og gir skinnende høyglansflater uten skjolder og vaskestriper. Spray på og la virke noen sekunder, eller spray i en klut og vask. Tørk av med mikrofiber, vanlig klut eller ev. kjøkkenpapir.

Naturent Spraykonsentrat Multi og Naturent Spaykonsentrat Kjøkken fungerer veldig bra også på høyglansflater, også hvis det er ekstra «tunge» fettflekker og smuss. Tørk over med en fuktig klut etterpå.

For å gjøre hygienisk rent, fjerne alle bakterier og virus på kjøkkenfronter, spray en dash Plumbo Hygienisk Rengjøring på frontene/håndtakene, eller der skuffer/dører åpnes. La virke noen minutter, og tørk av med en klut.

Hvor og hva er problemet?

Vi anbefaler