Hvordan holde kjøkkenflater og -utstyr i børstet/rustfritt stål og aluminium rent og skjoldefritt?

Mange kjøkkenapparater er også i børstet stål eller aluminium, f.eks. kaffemaskin, brødrister, vannkoker, kjøkkenmaskiner og de siste ankomne airfryers. Mange sliter med å holde disse rene og pene. Rengjøring både med rent vann og de fleste vanlig rengjøringsprodukter gir ikke alltid et ønsket resultat. For å få et skinnende resultat uten skjolder og striper, kreves rengjøringsprodukter som bl.a. inneholder både rengjøringsmiddel og riktig sammensatte oljer. Plumbo Rengjøring Stålglans er et slikt produkt. Dette er egentlig et skikkelig WOW-produkt – var det altså SÅ enkelt å få disse flatene så fine?

Spray Plumbo Stålglans på en klut, eller ev. kjøkkenpapir. og fordel over hele stålflatene. Tørk av med nytt papir eller en tørr klut. Hvis du »polerer» litt ekstra godt, vil du få et beskyttende lag som motvirker fingermerker – og stålflaten holder seg fin og ren lengre.

NB! Ikke bruk for mye Stålglans på kluten, kun et par spray-push om gangen. En flaske er derfor utrolig drøy, og varer i flere år hvis du ikke er av de ivrigste stålvaskerne.

Hvor og hva er problemet?

Vi anbefaler