Selv om kjøkkenbenken faktisk ser ren ut, kan den være full av bakterier som kan gjøre deg syk. Les hva forskerne i norske Nofima har funnet ut vedr. kjøkkenbenker, bakterier og norske vaskevaner.

Plumbo Hygienisk Rengjøring er et unikt sprayprodukt som fjerner alt det vanlige rengjøringsmidler ikke tar, som bakterier, virus, sopp, mugg og det som kan skape dårlig lukt. Dette produktet kan brukes på alle typer benkeplater i stein, kompositt, behandlet og ubehandlet tre m.m. Alt som tåler vann, tåler Plumbo Hygienisk Rengjøring. Spray på og la virke noen minutter – jo lenger virketid desto bedre virkning.

Det finnes veldig mange ulike materialer som blir brukt i kjøkkenbenker. Husk å lese deg opp på produsentens anbefalinger vedr rengjøring og ev. bruk av spesialmidler. Her gir vi noen generelle råd som gjelder for de fleste kjøkkenbenker.

Hvis kjøkkenbenken er skikkelig tilsølt av fett og annet matsøl, bør den først rengjøres med et fettløsende rengjøringsmiddel. Plumbo Rengjøring Fettløser løser opp alt animalsk og vegetabilsk fett, og alle typer smuss som kan tenkes å ha størknet på kjøkkenbenken. Problemflekker som størknet ketchup, størknet eggehvite, kaffe, vin etc – bruk litt Fettløser – og flekkene er garantert borte.

På voksede, oljebehandlede og ubehandlede kjøkkenbenker bør Fettløser først testes på et lite synlig område. Naturent Spraykonsentrat Multi og Naturent SpraykonsentratKjøkken fungerer begge veldig bra på de fleste benkeplater. Naturent Multi skal ikke brukes på ubehandlet tre.

Hvor og hva er problemet?

Vi anbefaler