Plumboeksperten viser deg sine beste tips for å rengjøre badet!

Badet er den største bakteriebomben i hjemmet – her er det viktig med riktig rengjøring for å få det hygienisk rent! Rengjøringsserien til Plumbo er spesielt utviklet for å klare de tøffeste rengjøringsjobbene i norske hus og hjem.

Plumbo Rengjøring WC, Vask & Speilglans

PlumboRengjoring_WC_vask_speilglansRask og effektiv daglig rengjøring av toalett, vask, kraner, speil, fliser og andre harde/blanke flater. Gjør skinnende rent på badet – helt uten skjolder eller striper.

Inneholder bakteriedrepende middel som gjør den ekstra godt egnet på og rundt toalettet, kraner etc. Et tips er å benytte WC, Vask & Speilglans innimellom de større rengjøringsøktene på badet for å holde bakteriestanden nede. Spray på det som skal rengjøres og tørk enkelt av med en klut eller papir.

 

 

 

 

 

Plumbo Rengjøring Bad & Dusjrens

PlumboRengjoring_Bad&DusjrensDusjhodet og dusjforhenget er to av badets største bakteriebomber. De aller fleste norske forbrukere er ikke fornøyd med de sprayproduktene som finnes på markedet i dag. Plumbo Rengjøring Bad & Dusjrens Inneholder desinfiserende midler som dreper bakterier og hindrer kalkoppbygging og soppdannelser. Produktet har pH 6,5, og kan i motsetning til andre baderomssprayer også brukes på natursten, marmor, aluminium, kobber etc. Spesielt utviklet for norske bad.

Spray rett på området som skal rengjøres, ca. 20 cm avstand. La virke ca. 1 min., tørk over med våt klut eller svamp. Skyll med kaldt vann. Ved desinfisering og mot sopp: La produktet virke i 10 min. før det vaskes bort.

 

 

 

 

Plumbo Rengjøring WC Rens

Plumbo Rengjøring_WC Rens 750 mlPlumbo Rengjøring WC Rens er en desinfiserende aktiv gel som både dreper bakterier og gjør toalettet skinnende og hygienisk rent. WC rensen fjerner smuss, avleiringer, kalk, urinstein og misfarging. Den er uten klor og har en frisk duft av eukalyptus. Ønsker du å desinfisere toalettet grundig lar du WC gelen jobbe i toalettskålen i rundt 20 minutter før du skyller ned.

 

 

 

 

 

 

Her ser du hvilke butikker som fører Plumbo Rengjøring