Plumboeksperten viser deg sine beste tips for å rengjøre kjøkkenet!

Kjøkkenet er stedet man tilbereder mat og samler familien rundt spisebordet. Det er også plassen der bakteriebomber oppstår! Rengjøringsserien til Plumbo er spesielt utviklet for å klare de tøffeste rengjøringsjobbene i norske hus og hjem.

Plumbo Rengjøring Fettløser:

Plumbo Rengjøring Fettløser

Effektiv på alle typer fett: Vegetabilsk og animalsk, olje og smuss, også brent fett og sot. Effektiv på tekstiler. Basert på en prisvinnende sterk biologiskavfett er/mikroemulsjon Et sterkt og smidig miljøriktig produkt; kun biologiske nedbrytbare stoffer!

På kjøkkenet er det som regel de lite synlige områdene vi glemmer å vaske ofte nok. Dette gjelder f.eks viftene over komfyren og filteret i oppvaskmaskinen. Her samler det seg mengder med fett og matrester, som resulterer i at oppvasken ikke blir hygienisk ren. Vi anbefaler på det sterkeste Plumbo Rengjøring Fettløser for de tøffeste jobbene på kjøkkenet. Ta ut viftene og filteret, spray på og la det virke i noen minutter før du skyller av.

Fastbrent fett – enten i ildfast form, eller på komfyren løses enkelt opp ved å spraye på Plumbo Rengjøring Fettløser!

Hør dagens anbefaling av Plumbo Rengjøring Fettløser på P4s Radiofrokost

 

Plumbo Rengjøring Stålglans:

PlumboRengjoring_stålglansAlt av hvitevarer i stål, vannkokeren, søppelbøtter osv kan være vanskeligt å få helt rent. Spray Plumbo Rengjøring Stålglans på en klut og påfør med denne. 3-i-1 effekten gjør stålet både rent og glansfullt, samtidig som det blir lagt en beskyttende hinne på toppen mot fingermerker, støv osv.

Plumbo Rengjøring Stålglans er spesielt utviklet for børstet stål, men den er også effektiv på aluminium og blanke flater.

Bruk den på alt av hvitevarer av stål; kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin osv. Kjøkkenutstyr i stål; kaffetrakter, brødboks, brødrister. Også grillen, dørhåndtak og andre stål-/aluminium-/metallflater blir skinnende rent med Plumbo Rengjøring Stålglans!

 

 

 

Plumbo Rengjøring Universal Pluss:

PlumboRengjoring_UniversalPlussPerfekt på alle blanke overflater slik som induksjonstoppen, speil, vinduer og glass. Den etterlater absolutt ingen striper eller skjolder. Perfekt resultat – hver gang!

Plumbo Rengjøring Universal Pluss gjør skinnende rent uten skjolder eller striper. Rask, trygg og effektiv rengjøring av komfyrtopp, glass, speil,
vindu og andre harde/blanke overflater. Inneholder verken slipemidler, silikonpreparater, ammoniakk, eller sterke kjemikalier, og er derfor et effektivt og trygt valg til keramikk og alle typer glass.

Effektiv til: Komfyrtopper – også induksjon, vinduer, glassbord, speil, akryl/pleksiglass/plast, keramikkfliser og porselen.
Kan også brukes på LED/LCD skjermer!

 

 

Her ser du hvilke butikker som fører Plumbo Rengjøring