Avløpsrøret til dusjen har nesten vært helt tett, ei lita stund, så når vi har dusjet å slikt måtte vi dusje kjapt, og strålen måtte ikke være sterk.

For da ble det oversvømmelse på badet, tilogmed boden/tørkerom der varmtvannstanken står ble det oversvømmelse siden dusjen og sluken der har samme rør og avløp.

Jeg har kviet meg ei stund til å ringe huseieren eller å ringe en rørlegger, for det kan fort bli dyrt.

Så var jeg på butikken å så Plumbo, har alltid vist om det, men jeg har alltid innbilt meg det at plumbo vil etse plastrør, siden den er så sterk å tar alt! Leste på pakkningen å den vil ikke skade plastrør eller andre typer rør. Så da kjøpte jeg den for å prøve. Det er helt sykt hvordan det funker!

Du kan jo selv se deg for deg hvor deilig jeg var med hansker og vernebriller når jeg holdt på her.

Resultat ble bedre enn forventet, nå kan vi dusje normalt og veldig lenge igjen.

Tonje Langeland