Jeg er virkelig forelsket. Takket være Rimi, som ikke hadde den kjøkkensprayen jeg var ute etter, så har jeg funnet drømmerengjøringsmiddelet i livet mitt.

Plumbo Power clean fettløser er min nye følgesvenn på husmorveien!

Jeg har prøvd endel forskjellige midler mot forskjellig “smuss”. Det er ikke tvil om hva som funker. Den er genial på komfyren, på klær (!) og fett fra viftefilteret på kjøkken et renner av når jeg har vært der med Plumboen min!
Fastbrent fett i stekovnen har jeg kun prøvd en gang, og da var det ikke så lenge siden jeg hadde vasket den, så jeg kan ikke love at den er like bra der, men mest sannsynlig så er den det. Og om ikke den er det så er det verdt å kjøpe den for det, siden den er så fantastisk på andre steder. Jeg liker å bruke den på kjøkkenet der det har en tendens til å bli litt seigt på alle flatene. Spray en gang og tørk av! Ja, det høres ut som en teit TVreklame, men for en gangs skyld så er det helt sant!